МА-АЕ - Илоски Арт

МА-АЕ

Редовна цена
ден 4,340.00
Цена за распродажба
ден 2,830.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:100*50

Вкупна димензија:100см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои