Слика по нарачка - Илоски Арт

Слика по нарачка

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.5 м*80см 
    • Димензија по делови:30*40*2, 30*60*2, 30*80*1
    • Пред да направбите нарачка на 5 делна слика според ваш дизајн, неопходно е да ни проследите фотографија која сакате да ви биде изработена како слика во 5 дела на емаил contact@iloskiart.mk