СЈАЈОТ НА ДЕНОТ I - Илоски Арт

СЈАЈОТ НА ДЕНОТ I

Редовна цена
ден 2,500.00
Цена за распродажба
ден 1,870.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

АЕ-Авторска Едиција
Емилија и Стојче Тоциновски
Слика: СЈАЈОТ НА ДЕНОТ I
Графика на Платно-рачно досликана
(Авторски Потпишана)
Димензија: 54см*74см