ФТ-80 - Илоски Арт

ФТ-80

Редовна цена
ден 990.00
Цена за распродажба
ден 990.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Уредување во домот

-Ви нудиме два типа на Фототапет:

1.Самолеплив/Водоотпорен Винилен фототапет(погоден за мазни ѕидови)

2.Хартиен Блу Бек/Фототапет за кој дополнително ви е потребен лепак за тапети

-Одберете ја вашата димензија

-Монтажата е од страна на клиентот

-Доколку сакате да одберете друга димензија од понудените, ве молиме контактирајте не