CHD015

CHD015

Редовна цена
ден 3,740.00 MKD
Цена за распродажба
ден 2,340.00 MKD
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Четириделна слика

-Печатена слика на Канвас печатарско платно-врмени на внатрешни блинд рамки

-Димензија-25*40см*2, 25*60см*2дела