Код:АЈМ64 - Илоски Арт

Код:АЈМ64

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 2,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.7 м*90см 
    • Димензија по делови:40x60x2, 25x80x2