Код: МА154 - Илоски Арт

Код: МА154

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 2,830.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 30x60x2,30x80x2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои