DV05

DV05

Редовна цена
ден 2,130.00 MKD
Цена за распродажба
ден 970.00 MKD
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Дводелна слика - Диптих

-Печатена слика на Канвас печатарско платно-врмени на внатрешни блинд рамки

-Димензија-100*50см(50*50см*2 дела)