TRID35

TRID35

Редовна цена
Продаден
Цена за распродажба
ден 1,470.00 MKD
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Троделна слика 

-Печатена слика на Канвас печатарско платно-врмени на внатрешни блинд рамки

-Димензија 105*70см(35*70см*3 дела)