BRXXL716

BRXXL716

Редовна цена
ден 3,470.00
Цена за распродажба
ден 2,130.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Едноделна слика во димензија 130*80

-Принт на Канвас печатарско платно-врмени на внатрешни блинд рамки

-Обогатување и оплеменување на работниот и просторот во вашиот дом

-Одличен подарок за вашите најблиски