Печатени слики на платно

Модерни дигитално печатени слики на платно-Принт на платно ни овозможуваат флексибилност која може да се постигне само со користење на компјутер. Дигиталните модуларни слики се најпогодни за канцеларии и современи простори каде акцент се става на енергијата и апстракцијата на боите.