PETD293
PETD293
PETD293
PETD293
PETD293

PETD293

Редовна цена
ден 3,730.00 MKD
Цена за распродажба
ден 2,730.00 MKD
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Печатена слика на платно

-Слика во пет дела

-Врамена на внатрешни блинд рамки

-Целосна димензија-150х80см

-Дмензија по делови-30х40смх2дела; 30х60смх2дела; 30х80смх1дел