PETD94
PETD94
PETD94
PETD94
PETD94

PETD94

Редовна цена
ден 3,730.00 MKD
Цена за распродажба
ден 1,730.00 MKD
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Печатена слика на платно

-Слика во пет дела

-Врамена на внатрешни блинд рамки

-Целосна димензија-110х70см

-Дмензија по делови-30x30x2  25x60x2 25x70x1