TRID25

TRID25

Редовна цена
ден 3,730.00 MKD
Цена за распродажба
ден 2,130.00 MKD
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

-Троделна слика 

-Печатена слика на Канвас печатарско платно-врмени на внатрешни блинд рамки

-Димензија 105*70см(35*70см*3 дела)